06-15200946   astrid@merelenmos.nl

Covid 19:

De Corona maatregelen zijn nog steeds van kracht.  De komende tijd zullen wij géén workshops verzorgen. Dit is een keuze die we voor ons gevoel moeten maken om zo de veiligheid voor onszelf en onze klanten te kunnen waarborgen.  Sociale contacten dienen zoveel mogelijk beperkt te worden, daarom is een workshop op locatie volgen voor nu geen slim idee en voelen wij ons genoodzaakt deze keuze te maken. Gezondheid gaat boven alles.

Workshops

 

"Tijdens de workshop gebruik ik zoveel mogelijk materialen uit onze eigen tuin, kas of de natuur. Die worden aangevuld met andere materialen zodat er een mooi geheel ontstaat. Rondom de seizoenen maken we een binnen- of buitenstuk".

 

Je hoeft bij Merel & Mos geen eigen gereedschap mee te nemen. Met lege handen kom je binnen en na een gezellige en creatieve workshop kom je met iets moois naar buiten!

Ik zorg tijdens de workshop voor duidelijke uitleg. De workshops zijn voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk.

 

Daarnaast organiseer ik workshops die gericht zijn op tuinieren, bijvoorbeeld de workshop "hoe krijg ik meer kleur in mijn tuin?" of " tuinieren voor beginners".  En in onze tuin zelf je kruiden knippen en daar vervolgens in onze woonboerderij B&B een verrukkelijke Kruidenazijn van maken met een leuk label aan de bijzondere fles behoort ook tot de mogelijkheden!

 

Wat is er allemaal in de Workshops inbegrepen:

  •  alle materialen
  •  gebruik van diverse gereedschappen
  •  koffie en thee met een huisgemaakte lekkernij

 

Wat is de prijs van een Workshop?

Zie voor de prijs per persoon de info genoemd achter de betreffende workshop in de agenda.

 

Klik op onderstaande button welke Workshops er gepland staan.

 

 

Maatwerk

 

Ik organiseer exclusieve workshops die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen en het gezelschap.

Je kunt met jouw vrienden komen genieten van onze inspirerende, prachtige, landelijke lokatie.

Het is heerlijk en gezellig om met elkaar een mooie creatie te maken. Je kunt als het weer het toelaat ook een mooie wandeling door de tuin maken of kiezen voor een van de wandelingen bij ons in de buurt.

Neem contact met me op dan kan ik je alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Beschikbaar vanaf 2 personen. Ik heb ook exclusieve dag(delen) in mijn assortiment.

 

Tussendoor genieten van een lunch behoort ook tot de mogelijkheden. 

een origineel tuinadvies vind je bij mij