06-15200946  astrid@merelenmos.nl

 

Mijn naam is Astrid van Ham-Patings. Ik ben een enthousiaste, creatieve vrouw, geboren in 1970. Met veel plezier heb ik ruim 24 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt. Toen het roer omgegooid en met mijn passie voor tuinen mijn eigen onderneming gestart. Samen met mijn echtgenoot Martin woon ik op een prachtige plek in een woonboerderij B&B in Moerstraten gemeente Roosendaal, Noord Brabant. 


Waar word ik blij van

"Van het buitenleven kan ik enorm genieten. Ik breng dan ook zodra het even kan de meeste tijd van het jaar in mijn tuin of ergens anders buiten door. Mijn liefde voor tuinen is een grote passie van me geworden, dat zie je terug in de tuinontwerpen die ik maak. Ik kijk met een professionele en een creatieve blik naar de dingen om me heen die me vervolgens inspireren tot de dingen die ik doe of creëer. Ik help ook mensen die geen groene vingers hebben of niet weten hoe ze hun tuin kunnen veranderen of opnieuw inrichten. Het begeleiden van een klant naar een tuin/dakterras of balkon die weer helemaal naar de zin is en waar je vervolgens weer volop kan genieten van het buitenleven, daar word ik blij van!"

 

Ik help jou om weer te kunnen genieten van je tuin, ik maak graag een afspraak met je voor een gratis kennismakingsgesprek.

een origineel tuinadvies vind je bij Merel & Mos