06-15200946 astrid@merelenmos.nl

"de tuin is het verlengstuk van je huis"

Ontwerp en advies op maat

Ben je op zoek naar verandering in je tuin, dakterras of balkon? Wil je een op maat gemaakt, uniek met de hand getekend Tuinontwerp en een Beplantingsplan in de sfeer die helemaal bij jou en je manier van leven past? Dan heb ik de oplossing voor jou, een deskundig advies waardoor je kunt gaan genieten van het buitenleven. Ik help je graag van stads- en landschapstuin, tot dakterras en een eetbare tuin.

 

Mondeling advies

Heb je een probleem in je tuin en weet je even zelf de oplossing niet? Ik kom graag bij je langs of neem contact met je op via telefoon of skype. Ik bied je direct een oplossing voor je probleem. Het advies duurt max. 2 uur. Je ontvangt direct een kaart met tips en oplossingen.

 

Personal Green Shopper.

Is jouw agenda vol en heb je weinig tijd om de inrichting van de tuin bij elkaar te zoeken? Ik ga graag voor je naar de beste kwekers en aanbieders van tuinbenodigdheden. We kunnen ook samen gaan shoppen. Er zijn verschillende pakketten gericht op jouw persoonlijke Personal Green Shopping wensen.    

Workshops

In onze woonboerderij B&B organiseer ik workshops waarbij we oa mooie binnen-en buitencreaties maken van natuurlijke materialen, kruidenazijn maken van de kruiden uit de tuin en diverse tuinworkshops. 

 

 

 

een origineel tuinadvies vind je bij Merel & Mos