06-15200946  astrid@merelenmos.nl

Workshop Kruidenazijn.

Heerlijk in onze tuin zelf je kruiden verzamelen en daarvan een mooie kruidenazijn maken. Dat kan tijdens deze workshop. We maken een mooi etiket en een kruidenversiering om de fles een extra mooie look te geven.

Het gehele jaar vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur

Prijs: €25 pp

Workshop Festoen.

Heeft jouw kastdeur een beetje meer flair nodig? Kom dan gezellig een Festoen maken. Een Festoen is een creatie van bloemen en groenmateriaal welke zeer decoratief is aan een deurknop.We gebruiken de groenmaterialen die in dit seizoen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld Eucalypthus, takken, gedroogde Hortensia en in het winterseizoen bijv. dadeltakken. 

Het gehele jaar vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur

Prijs: €35 pp

Workshop creatief met schors.

Met schors kun je prachtige dingen maken. Tijdens deze workshop maken we een mooie creatie met schors,takken en verse bloemen. 

Het gehele jaar vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur

Prijs: €35 pp

Workshop Zomerkransje.

Zeer decoratief dit schelpenkransje. Mooi voor aan de kastdeur, op een schaal of op een openhaard schouw. Onder het genot van koffie/thee en huisgemaakt lekkers maken we van echte schelpen een kransje van 20cm groot. 

Voorjaar en Zomer 2020 vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur

Prijs: €25 pp

Workshop Bollenmand.

Ook dit jaar organiseer ik een Bollenmand Workshop. Tijdens deze workshop vertel ik niet alleen wat over de historie van bloembollen maar geef ik ook praktische tips hoe je een mand mooi kunt opmaken. Natuurlijk vullen we de mand met mooie bollen. Daarnaast decoreren we de rand met natuurlijke materialen om ervoor te zorgen dat de mand niet alleen in het voorjaar prachtig bloeit maar ook in de wintermaanden een decoratief stuk is in je tuin of op je balkon. 

Oktober 2020  data volgen.

vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur

Prijs : € 35,00 pp

Deze workshop kun je exclusief voor jou en je vriendin(en) boeken. Info

Bollenmand op bestelling.

We maken in de maand oktober op bestelling bollenmanden. We vullen een mooie stevige rieten mand vol met gevarieerde bloembollen. In het voorjaar kunt u genieten van de mooie kleuren en natuurlijk volgen de bloembollen in hun bloeitijd elkaar prachtig op. Bij de bloembollenmand leveren wij een beschrijving en historie van de bloembollen. Te bestellen via info@merelenmos.nl of bel Astrid 06-15200946 

Oktober 2020 

Prijs : € 30 per stuk met gedecoreerde rand €35 per stuk.

Workshop Adventkrans.

Tijdens deze workshop maken we een adventkrans van natuurlijke materialen in de kleur taup. Alle materialen en de kaarsen zijn inbegrepen.

november 2020 data volgen.

vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur

Prijs €35 pp

Wil je exclusief met jou vriendinnen op een andere datum/tijdstip, neem dan contact met mij op  06-15200946

Winterworkshop.

Tijdens de Winterworkshop kun je kiezen uit een aantal mooie decoratieve creaties:

 

De klassieke Kerstkrans

Gemaakt van natuurlijke materialen met decoratie en nog veel meer. De hoofdkleur is zacht grijs. (de kleur van Eucalyptus).

Data winter 2020 volgen. 

Prijs €38 pp

Wil je exclusief met jou vriendinnen op een andere datum/tijdstip, neem dan contact met mij op.

06-15200946

 

Een tafelstuk

Neem een eigen vaas, pot of schaal mee zodat je deze met onze mooie natuurlijke materialen en decoratie kunt opmaken. Ik help je uiteraard met de vorm en de opzet van het stuk zodat je met een mooie creatie naar huis gaat. De hoofdkleur is zacht grijs. (de kleur van Eucalyptus). Wil je een andere kleur, dan is dat uiteraard mogelijk.

Data winter 2020 volgen.  

Prijs €35 pp

Wil je exclusief met jou vriendinnen op een andere datum/tijdstip, neem dan contact met mij op. 06-15200946

Klik hier om een tekst te typen.

Geef jezelf nu op voor een gezellige workshop