06-15200946  astrid@merelenmos.nl

Belangrijk:

Alle workshops worden bij mooi weer in de tuin georganiseerd. Bij slecht weer (afhankelijk van het aantal deelnemers) in onze sfeervolle ruimte in de B&B of onze ruime loods.

 

De workshops zijn alleen te reserveren in combinatie met een lunch of een vergaderarrangement.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt me bellen op 06-15200946 of mailen via astrid@merelenmos.nl.

 

Workshop Kruidenazijn.

Heerlijk in onze tuin zelf je kruiden verzamelen en daarvan een mooie kruidenazijn maken. Dat kan tijdens deze workshop. We maken een mooi etiket en een kruidenversiering om de fles een extra mooie look te geven.

Prijs: €35 pp

Workshop Festoen.

Heeft jouw kastdeur een beetje meer flair nodig? Kom dan gezellig een Festoen maken. Een Festoen is een creatie van bloemen en groenmateriaal welke zeer decoratief is aan een deurknop.We gebruiken de groenmaterialen die in dit seizoen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld Eucalypthus, takken, gedroogde Hortensia en in het winterseizoen bijv. dadeltakken. 

Prijs: €35 pp

Workshop creatief met schors.

Met schors kun je prachtige dingen maken. Tijdens deze workshop maken we een mooie creatie met schors,takken en verse bloemen. 

Prijs: €35 pp

Workshop Zomerkransje.

Zeer decoratief dit schelpenkransje. Mooi voor aan de kastdeur, op een schaal of op een openhaard schouw. Onder het genot van koffie/thee en huisgemaakt lekkers maken we van echte schelpen een kransje van 20cm groot. 

Prijs: €25 pp

Workshop Bollenmand.

Ook dit jaar organiseer ik een Bollenmand Workshop. Tijdens deze workshop vertel ik niet alleen wat over de historie van bloembollen maar geef ik ook praktische tips hoe je een mand mooi kunt opmaken. Natuurlijk vullen we de mand met mooie bollen. Daarnaast decoreren we de rand met natuurlijke materialen om ervoor te zorgen dat de mand niet alleen in het voorjaar prachtig bloeit maar ook in de wintermaanden een decoratief stuk is in je tuin of op je balkon. 

Deze workshop is van oktober tm december te reserveren.

Prijs : € 35,00 pp

Deze workshop kun je exclusief voor jou en je vriendin(en) boeken. Info

Bollenmand op bestelling.

We maken in de maand oktober op bestelling bollenmanden. We vullen een mooie stevige rieten mand vol met gevarieerde bloembollen. In het voorjaar kunt u genieten van de mooie kleuren en natuurlijk volgen de bloembollen in hun bloeitijd elkaar prachtig op. Bij de bloembollenmand leveren wij een beschrijving en historie van de bloembollen. Te bestellen via info@merelenmos.nl of bel Astrid 06-15200946 

Oktober tm december

Prijs : € 30 per stuk met gedecoreerde rand €35 per stuk.

Workshop Adventkrans.

Tijdens deze workshop maken we een adventkrans van natuurlijke materialen in de kleur taup. Alle materialen en de kaarsen zijn inbegrepen.

Prijs €35 pp

Wil je exclusief met jou vriendinnen op een andere datum/tijdstip, neem dan contact met mij op  06-15200946

Winterworkshop.

Tijdens de Winterworkshop kun je kiezen uit een aantal mooie decoratieve creaties:

 

De klassieke Kerstkrans

Gemaakt van natuurlijke materialen met decoratie en nog veel meer. De hoofdkleur is zacht grijs. (de kleur van Eucalyptus).

 

Prijs €38 pp

Wil je exclusief met jou vriendinnen op een andere datum/tijdstip, neem dan contact met mij op.

06-15200946

 

Een tafelstuk

Neem een eigen vaas, pot of schaal mee zodat je deze met onze mooie natuurlijke materialen en decoratie kunt opmaken. Ik help je uiteraard met de vorm en de opzet van het stuk zodat je met een mooie creatie naar huis gaat. De hoofdkleur is zacht grijs. (de kleur van Eucalyptus). Wil je een andere kleur, dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Prijs €38 pp

Wil je exclusief met jou vriendinnen op een andere datum/tijdstip, neem dan contact met mij op. 06-15200946

Geef jezelf nu op voor een gezellige workshop