06-15200946  astrid@merelenmos.nl

Recensies Workshops

"Dit is dé plek om je innerlijke mens te verwennen"

Claudia van Middelkoop: "Dit is dé plek om je innerlijke mens te verwennen. De taart tijdens de workshop is verrukkelijk, de omgeving is inspirerend, de gastvrouw/heer voelt warm, je creativiteit wordt aangesproken en je ervaart een ongedwongen sfeer, althans ik in ieder geval."

"heerlijke service"

Esther Thedinga: "Fantastische locatie en heerlijke service."

"alles is met zorg bereid en dat is een fijne ervaring!" 

Exclusieve vriendinnenmiddag Bea Louwerens "In een prachtige tuin en een gezellige ruimte (voormalige paardenstal) hebben we genoten van een gezellige workshop in de tuin. We hebben een mooi binnenstuk gemaakt van rozen, staat prachtig op mijn openhaard schouw. En we hebben tussendoor een heerlijke lunch met verse produkten gegeten. Een aanrader! Alles is met zorg bereid, en dat is een fijne ervaring!"

"dynamische gastvrouw" 

Inee Baan: "Op het mooie Brabantse land, geweldige ontvangen door een gezellig en dynamische gastvrouw! Veel succes verder Astrid."

"kan het iedereen aanraden!"

Nathaly Kooiman: "Naast eerlijk eten ook gewoon echt gezellig! En tijdens het eten leuke gesprekken over juist niet alledaagse onderwerpen, kan het iedereen aanraden!"

"ieder jaar kijk ik weer uit naar de Winterworkshops"

Petra Blijenberg:"Iederjaar kijk ik weer uit naar de Winterworkshop. Een gezellig avondje uit en als je naar huis gaat heb je jouw eigen prachtige creatie in handen! Je krijgt uitleg over de verschillende materialen om het geheel mooi te maken en wat past bij jouw interieur. Je wordt verwend met een heerlijk huisgemaakte traktatie. Het betreft een kleine groep waarin gewerkt wordt, dit maakt dat je je snel op je gemak voelt in de prachtige schuur. Kortom een absolute aanrader!

Ook genieten van een leuke workshop?

Geef jezelf nu op