1 mei 2019 zijn Martin en ik de trotse eigenaren geworden van deze woonboerderij in Moerstraten. We zijn er enorm blij mee.

 

De boerderij is in 1890 gebouwd. Het is een karakteristieke boerderij met een trapgeveltje en een oude stal die is omgebouwd naar een woonhuis, ligt in het buitengebied net buiten de gemeente Wouw (vlakbij Roosendaal NB) omgeven door landerijen en bosgebied. In de buurt kun je volop genieten van de omgeving op het gebied van natuur, golfen, fietsen, wandelen en winkelen. Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom liggen op korte reisafstand.

 

De aankomende periode zal vooral in het teken staan van het renoveren van de boerderij. Er zijn nog heel veel klussen te doen, we hebben er zin in! Samen met onze vrienden en professionals gaan we de uitdaging aan om er een nog mooiere boerderij van te maken.

 

Naast dat het ons woonhuis is starten we in 2020 met een mooie Bed & Breakfast in onze boerderij.

 

Vindt je het leuk om onze klus activiteiten te volgen, check dan deze site, Instagram of Facebook . Je kunt dan de renovatie van de boerderij inclusief  de toekomstige kamers, de tuin en decoratie tips via foto's en filmpjes volgen.

 

Klus update:

Na flink wat rondleidingen voor familie en vrienden in onze boerderij zijn we gestart met de eerste klussen. Deze klus was een pittige workout voor onze armen.... het schuren van de authentieke balken in de B&B kamers. 

Met vrienden afgelopen weekend de 30 meter beukenhaag gesnoeid van 3,5m naar 1,20m. Het was heel hard werken met elkaar maar het resultaat is fantastisch! Direct prachtig uitzicht over de landerijen gecreëerd. Bovendien is onze boerderij nu vanaf de weg veel beter te zien, een plaatje. Op de foto zie je de oude en de nieuwe hoogte vd haag.