06-15200946 astrid@merelenmos.nl

1 mei 2019 zijn wij, Martin en Astrid de trotse eigenaren geworden van deze woonboerderij in Moerstraten. We zijn er enorm blij mee.

 

De boerderij is in 1890 gebouwd. Het is een karakteristieke boerderij met een trapgeveltje en een oude stal die is omgebouwd naar een woonhuis, ligt in het buitengebied net buiten de gemeente Wouw (vlakbij Roosendaal NB) omgeven door landerijen en bosgebied. In de buurt kun je volop genieten van de omgeving op het gebied van natuur, golfen, fietsen, wandelen en winkelen. Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom liggen op korte reisafstand.

 

Onze B&B beschikt over ruime kamers voorzien van alle gemakken.

 

Wil je genieten van rust en comfort in een mooie omgeving, dan ben je bij onze B&B op het goede adres! We hebben diverse sfeervolle kamers ingericht en voorzien van alle gemakken.

 

Wij ontvangen je graag als onze gast en laten je genieten van deze prachtige omgeving.

Onze B&B beschikt over diverse kamers, vraag naar de mogelijkheden.

 

Als gast van onze B&B krijg je alle faciliteiten van onze B&B exclusief ter beschikking voor jouw gezelschap. Het maakt niet uit of je met z’n tweeën komt of met meer personen, je hebt het rijk alleen! Ontbijtruimte, slaapverdieping, badkamer, tweede toilet.

Je hoeft dus niets te delen met andere gasten.

 

Let op een verblijf in onze B&B is minimaal 2 nachten. 

 

Corona Covid 19

Helaas is het Covid 19 virus momenteel een onderdeel van ons dagelijkse leven. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en ons zelf. We hebben verschillende maatregelen genomen om de risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Er is oa desinfecterende handgel beschikbaar. We serveren het ontbijt niet in buffet vorm. Hygiene in de gebruiksruimtes hebben altijd prioriteit.