Ook benieuwd hoe onze gasten het verblijf in onze B&B hebben ervaren? Er zijn heel veel leuke, lieve, enthousiaste reacties van onze gasten, lees hier een aantal van de reviews:

7 dames van Blos wonend in heel Nederland 

" Vandaag sluiten wij 4 fijne dagen af. Bedankt Martin en Astrid we sluiten de goede herinneringen in ons hart. Een oase van rust in een roerige wereld. Vriendelijke ontvangst, comfortabele kamers, top bedden en tegemoet komen aan onze vragen zoals het stallen van de aanhanger. Hartelijke groet."

 

Leiden: Daniel en vrienden

" Zitten lekker te genieten nu van een overheerlijk ontbijt Straks helaas weer naar huis. We vonden het heerlijk hier en in het restaurant en we zijn echt vertroeteld."

 

Turnhout BE: Liesbet en gezin

" Super leuke ontvangst. Zalig ontbijt, heel uitgebreid. Absolute rust in een mooie omgeving. De plek om even op te laden."

 

Almere: Barbera en Ivo

" Dankjewel voor jullie liefdevolle gastvrijheid. Jullie hebben de boerderij prachtig gerenoveerd en het is mooi om te zien hoe trots jullie er op zijn. Ideaal dat de gasten een eigen tuin hebben en kunnen genieten van de stilte. De kamers zijn groot opgezet en we hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was heerlijk met lekkere broodjes, smoothie, en yoghurt en nog veel meer. Heerlijke rozen thee en daarnaast heerlijk om weer ouderwets filter koffie te drinken. Nogmaals dank voor de goede zorgen, de breng service naar het restaurant , gastvrijheid en jullie gulle lach en enthousiastme!"

 

Rijswijk: Honorine en vrienden

" Thanks for a wonderful Stay at "Blackbird & Moss" We hebben genoten van de rust, de omgeving, een zalig glutenvrij ontbijt en jullie prachtige verblijf! Een aanrader voor iedereen uit de randstad om even dichtij te ontsnappen."

 

Amsterdam: Carola en vrienden

" We hebben een paardenweekend gehad en werden hier hartelijk verwelkomd. Het was heerlijk toeven in de tuin met een drankje en wat hapjes, na zo'n dag op een paardenrug is dat erg fijn. Het weer werkte ook uitstekend mee en we verheugen ons nu al op het heerlijke uitgebreide ontbijt. Jullie hebben de boerderij prachtig en sfeervol gerenoveerd. Bedankt voor de hartelijke onthaal en gastvrijheid." 

 

Utrecht: Jenny en Jan

" 5x WOUW, Voor de Gastvrijheid van Martin en Astrid, Voor de sfeervolle en geriefelijke accommodatie, voor het heerlijke ontbijt, voor het fantastische diner in Mijn Keuken en de breng en haalservice, voor de mooie natuur en de wandelijk over de Kalmthoutse heide, We hebben genoten!" 

 

Wouw: Anny en Parry Ernest

" Het voelt als thuiskomen! Wat een gastvrijheid. Alles tot in de puntjes verzorgd. En vooral jullie uitstraling laat zien dat jullie dit graag doen. Voor ons erg dichtbij, maar het gaf het gevoel van op vakantie zijn. De rust en het onthaasten. De ruimte en de tuin. Gemoedelijkheid en sfeer, TOP! De combinatie met het arrangement bij Mijn Keuken was bijzonder. groeten" 

 

Heiloo: Fam Gast

"fantastisch 9, een mooie plek zo vlakbij Roosendaal en Bergen op Zoom. De B&B kamer is smaakvol ingericht en van alle luxe voorzien, met prachtig uitzicht over de landerijen. We werden allerhartelijkst ontvangen door Astrid en Martin. Het ontbijt in de gezellige knusse ruimte is zeer uitgebreid, met prachtig servies. Bij terugkomst van een fietstocht heerlijk een verkoelend ijsje gehaald bij de buurman, (dit mag je niet overslaan!) Daarna met boek en drankje zittend in de privé voortuin. Graag tot ziens!"

 

Borssele: Liesbeth

"Voortreffelijk 9,8 Heerlijk verzorgd verblijf gehad in Merel en Mos. Prachtige grote kamer, mooie nieuwe b&b. Uitgebreid ontbijt. Fijne gastvrouw."

 

Lisse, Fam de Quack
"Fantastisch. 9 Een nieuw B&B en helemaal top. Geweldig ontbijt, lekkere bedden, ruime kamers en aardige eigenaars die weten wat er in de omgeving te doen is. Met mooi weer lekker buiten zitten. Een aanrader."


Alphen a/d Rijn: Theo en Riet

"Fantastisch. 9,2 Hartelijk ontvangst en goed verblijf" 

 

Uden: Marion

"Voortreffelijk.  9,6 Bijzonder gastvrij ontvangen en rondleiding door ons onderkomen voor een nacht. Het ontbrak ons werkelijk aan niets. In de ochtend bij aankomst sleutel van de woning mee en op de fiets de omgeving van Bergen op zoom bezocht. Geslapen in een heerlijk bed. Gevolgd door een overheerlijk ontbijt (de eerste zelfgemaakte pruimenjam goed gelukt!) en weer op de fiets voor een tochtje naar Tholen. Weer terug een overheerlijk boerenijsje bij de buurman!! Kortom een Top weekend!!"