06-15200946  astrid@merelenmos.nl

Recensies Mondeling Tuinadvies

 

" haar telefonisch advies kwam als geroepen"

Sabrina (Papendrecht) " We zaten met wat vragen over onze tuin die we willen opknappen, o.a. welke beplanting is geschikt voor op het zuiden. Nadat ik foto's van onze tuin had toegestuurd heeft Astrid telefonisch advies gegeven voor zowel de indeling als de beplanting. Ze heeft mij inzicht gegeven in de mogelijkheden. Daar ik totaal geen groene vingers heb, kwam haar advies als geroepen.  En ideaal dat het telefonisch was". 

" ze koos niet voor een standaard oplossing"

Mariska (Dordrecht) "Ik was op zoek naar andere planten in een hoekje in mijn tuin waar veel schaduw is. Het was fijn dat Astrid in onze tuin kwam kijken en direct een oplossing kon bieden. Ze adviseerde mooie planten en koos niet voor de standaard oplossing van bijvoorbeeld Hosta's. Ik kon er direct mee aan de slag"

 

 

" Astrid kan zich goed inleven in de omgeving"

Thomas Bakker " Astrid kwam mijn tuin in en wist direct een leuke oplossing voor de saaie zithoek in mijn tuin. Ze schreef de tips op een kaart die ik kon gebruiken om te gaan shoppen bij het tuincentrum en zo een fleurige zithoek te kunnen maken. Wat mij vooral bijgebleven is, is dat Astrid zich goed kan inleven in de omgeving en het probleem waar ik tegenaan liep. Erg blij met de oplossing"

 

"deskundig advies" 

Ilse van Gastel "Wij wilden onze voortuin onderhoudsvriendelijk maken maar wisten niet hoe. Via een vriendin kwamen we bij Astrid terecht. Ze gaf ons deskundig advies. Heel handig dat ze even de tuinsituatie kwam bekijken. We hebben nu een voortuin waar we weinig werk aan hebben, vooral praktisch maar ook met groenaccenten. Echte aanrader!"

 

 Mondeling Advies? Neem nu contact op