06-15200946 astrid@merelenmos.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om te gaan winkelen. Van outlet center tot pittoreske straten in een oude stad. Onderstaand een aantal leuke steden in de buurt van onze B&B.

 

Centrum Steenbergen

Er zijn in het centrum diverse kleine boetieken en winkel ketens zoals Marskramer te vinden.

 

 Kwekerij Landjuweel is een echte zomerbloemenkwekerij. Dat betekent dat zij alleen seizoenproducten telen. Naast mooie boeketten verkopen zij ook producten van de imkerij. Echte honing van eigen bijen en ook hele mooie raatkaarsen.

Adres: Boomdijk 12 Welberg gemeente Steenbergen

 

Centrum Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een oude stad met mooie oude straatjes die vanaf de grote markt lopen. Deels autovrij. Grote keuze aan diverse winkels, groot en klein. Ook bijzondere adressen zoals een boekwinkel en decoratiewinkel. 

 

Centrum Roosendaal

Het centrum van Roosendaal bestaat uit winkels rondom de oude, de nieuwe markt en omliggende straten.

 

Bijzonder adres is Wijnhandel Winebizz. Van wijnliefhebbers tot wijnzoekers, iedereen ontvangen zij met open armen. Met passie vertellen ze over wijnen waar  zij enthousiast over worden. Wijnen vol kwaliteit met een goed verhaal. Zij nemen je graag mee in deze mooie wijnwereld en laten je er meer dan graag wat van proeven. Een bijzonder plek hebben de wijnen uit Zuid-Afrika, een van hun specialisaties. Ze hebben ook een mooi assortiment van biologische wijnen waarvan sommige ook zelfs bio-dynamisch. 

Adres: Raadhuisstraat 60 Roosendaal

 

Bijzonder adres is Olala Chocolade is gevestigd in een karakteristiek monumentaal pand. Deze ambachtelijke chocolaterie staat garant voor een breed assortiment van bonbons, chocoladerepen, chocoladecadeaus, maatwerk, relatiegeschenken en niet te vergeten de slagroomtruffels. Door een open werkruimte kun je gelijk ervaren hoe deze producten tot stand komen.

Adres: Markt 3a

 

Outlet Center Rosada Roosendaal:

Diverse winkels zijn er te vinden in dit outlet center. 

 

Centrum Breda

Breda heeft een oud stads centrum. Prachtige oude markt, kathedraal, hofjes, mooie kleine straatjes. Volop keuze aan winkels. Het Ginneken is een aparte wijk in Breda. Staat bekend om zijn mooie exclusieve winkels en restaurants. Tips op het gebied van bijzondere winkels of restaurants geven we je graag.  

 

Centrum Antwerpen

In het centrum van Antwerpen kun je je hart ophalen aan cultuur, historie, exclusieve winkels, prachtige pleinen en straten. Tips op het gebied van bijzondere winkels of restaurants geven we je graag.  

 

Centrum Willemstad

Willemstad is een prachtig oud vestingstadje. Zeker een bezoek waard, wandelen langs de haven of de stadsmuren. Er zijn een paar leuke kleine winkeltjes/galeries en vooral mooie terrassen en diverse restaurants.