06-15200946 astrid@merelenmos.nl

Er is een grote keuze aan restaurants en bars in de omgeving te vinden. Van een dagschotel tot een sterrenmenu. Onderstaand een kleine greep uit het grote aanbod. Als je een specifieke keuken zoekt, vraag ons dan gerust naar suggesties. In onze infomap zijn nog veel meer goede adressen opgenomen. 

Koetjes ijs

Boerderij ijs. Onze buurman Marco maakt verrukkelijk ijs. In de zomer heeft hij een oldtimer bus van waaruit hij het ijs serveert.

Adres: linksaf 30 stappen.

Restaurant Mijn keuken

Dit restaurant is een van onze favorieten. 

Aan de voet van de grote Lambertus kerk, in het centrum van het dorpje Wouw, ligt het voormalig gemeentehuis. Sinds 2005 kookt chef Pieter Bosters hier in Restaurant Mijn Keuken. Het historische pand, uit 1923, is begin jaren 90 verbouwd tot een restaurant. Op begane grond, gelijk met het restaurant houdt de chef het overzicht in zijn ‘boven-keuken’ waar enkel warme gerechten worden gekookt.

Adres: Markt 1 Wouw

Hotel Brasserie de Kaai in Steenbergen

Dit restaurant is een van onze favorieten. 

Gezellige brasserie met een ruime menukaart. Prettige gastheer en gastvrouw. Leuke inrichting en gelegen tegenover de haven van Steenbergen. 

Adres: Kaaistraat 1 Steenbergen

Lunchlokaal Noen in Roosendaal:

Zeker geen doorsnee lunchroom maar eentje met een gouden randje. Naast twee enthousiaste, creatieve koks die alles vers voor je bereiden en medewerkers in de bediening/ begeleiding bestaat het personeel tevens uit mensen met een verstandelijke beperking. Het lunchlokaal is gevestigd in de voormalige oude stadsboerderij.

Adres: Raadhuisstraat 49 in Roosendaal

Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom:

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant Hemingway. Een restaurant dat vernoemd is naar Ernest Hemingway, schrijver en groot levensgenieter met waardering voor wijnen en spijzen. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Je  treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis.

Adres: Grote Markt 36 Bergen op Zoom.

Brasserie Lodge Visdonk in Roosendaal

In het natuurgebied Visdonk ligt deze brasserie. Mooie gelegenheid om buiten op het terras te eten of zomaar een borrel met lekkers te nuttigen.

Frans georiënteerde kaart.

Adres: Rozenvendreef 2 Roosendaal