06-15200946 astrid@merelenmos.nl

Er is een grote keuze aan restaurants en bars in de omgeving te vinden. Van een dagschotel tot een sterrenmenu. Onderstaand een kleine greep uit het grote aanbod. Als je een specifieke keuken zoekt, vraag ons dan gerust naar suggesties. In onze infomap zijn nog veel meer goede adressen opgenomen. 

Hotel Brasserie de Kaai in Steenbergen

Dit restaurant is een van onze favorieten. 

Gezellige brasserie met een ruime menukaart. Prettige gastheer en gastvrouw. Leuke inrichting en gelegen tegenover de haven van Steenbergen. Inclusief een mooi terras ook mogelijkheid tot niet roken.

Adres: Kaaistraat 1 Steenbergen

Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom:

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant Hemingway. Een restaurant dat vernoemd is naar Ernest Hemingway, schrijver en groot levensgenieter met waardering voor wijnen en spijzen. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Je  treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis.

Adres: Grote Markt 36 Bergen op Zoom.

Waldolala Bar en Bikken:

Sfeervol restaurant gespecialiseerd in tapas. Er is een klein terras aanwezig. 

Adres: Moeregrebstraat 84, Bergen op Zoom 

 

Brasserie Puur en In de Oude Stempel:

Brasserie Puur, gezellige brasserie, aangrenzend In de Oude Stempel, dit restaurant is bekroond met een Bib Gourmand! Inclusief terras.

Adres: Kaaistraat 19, Steenbergen

 

Grieks restaurant Thalassa:

Bij Thalassa kun genieten van de authentieke smaken van Griekenland. Leuke inrichting en midden in het centrum van Roosendaal .Inclusief terras.

Bloemenmarkt 9, Roosendaal