06-15200946 astrid@merelenmos.nl

Wijngaard diner bij Landgoed Heenwerf 

24-25-26-27 augustus 2023

De eigenaren van de wijngaard Sofie en Marnix ontvangen je hartelijk midden in de wijngaard met bubbels en amuses. Live cooking door voormalig Michelin-sterrenchef Pieter Bosters van MIJN KEUKEN EVENTS & team. Er volgt een heerlijk luxe 4-gangen diner aan lange tafels in eens  open prachtige tent. Al de Cuvées alsook de Ratafia Likeurwijnen worden geschonken. Verder is er de gelegenheid tot een kort bezoek aan de de wijnmakerij en de ambachtelijke stokerij onder de begeleiding van Sofie en Marnix, wijnmakers & wijnboeren.

 

Het eerste wijngaard diner vond plaats eind augustus 2022, en was een grandioos succes! 

Het vervolg staat gepland op 24-25-26-27 augustus 2023.

De tickets zijn all-in en komen online via de site van De Heenwerf te koop vanaf april. 

Landgoed Heenwerf is gevestigd in de plaats Kruisland.

 

Tijdens dit event is het mogelijk om in onze B&B te overnachten (1 overnachting is mogelijk voor dit arrangement) met een gezelschap van minimaal 4 personen tot max 7 personen.  Informeer naar de beschikbaarheid 06-15200946 of astrid@merelenmos.nl

 

Vergaderen/coaching sessie

 

Het is mogelijk om bij ons te vergaderen of bijvoorbeeld een coaching sessie te combineren met een overnachting. Onze sfeervolle ontbijtruimte en de tuin zijn uitermate geschikt. Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk gezorgd. Een ontbijt, boerenlunch en tussendoor huisgemaakt lekkers behoort tot de mogelijkheden.

 

Neem voor vragen over de prijzen van dit arrangement contact met ons op. 

Picknick service

 

Hoe heerlijk is het om in onze prachtige omgeving te kunnen genieten van een picknick. Je kunt gebruik maken van onze picknick service.  We vullen een picknickmand vol met lekkers. Bijvoorbeeld vers gebakken broodjes, diverse beleg oa lokale kaas en Vlaamse hesp, een frisse salade, een hartig taartje, fruitsap, zoete verwennerij, flesje huiswijn.  Alles uiteraard huisgemaakt. 

De prijs van een picknickmand is €20 per persoon.

Deze service graag vooraf bestellen. Neem contact met ons op.

 

 

Creatieve workshop

 

Onze workshop ruimte is geschikt om met een aantal personen (maximaal 10 personen) een leuke creatieve workshop te volgen. Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk gezorgd. Een ontbijt, boerenlunch en tussendoor huisgemaakt lekkers behoort tot de mogelijkheden. Voorbeelden kun je op deze pagina bekijken Workshops

 

Neem voor vragen over de prijzen van dit arrangement contact met ons op.