06-15200946 astrid@merelenmos.nl

Merel & Mos en Restaurant Mijn Keuken (Michelin ster)

 

Heeft u behoefte aan een culinaire beleving gecombineerd met een heerlijke overnachting in een sfeervolle ambiance?  B&B Merel en Mos heeft voor u een prachtig arrangement samengesteld met Restaurant Mijn Keuken. Aan de voet van de grote Lambertus kerk, in het centrum van het dorpje Wouw, ligt het voormalig gemeentehuis. Sinds 2005 kookt chef Pieter Bosters hier in Restaurant Mijn Keuken.
Het historische pand, uit 1923, is begin jaren 90 verbouwd tot een restaurant. Tijdens deze verbouwing is er een verdieping onder het pand gerealiseerd waar zich nu de keuken bevindt. Op begane grond, gelijk met het restaurant houdt de chef het overzicht in zijn ‘boven-keuken’ waar enkel warme gerechten worden gekookt. Het restaurant is ruim op gezet met een moderne inrichting, hierin zijn klassieke elementen behouden.


Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen tot maximaal 7 personen.

Inhoudt arrangement:

  • Persoonlijk ontvangst bij B&B
  • Brengservice van B&B naar het restaurant
  • Ontvangst in het restaurant met Champagne en aperitiefhapjes
  • 7 gangen diner, incl. amuses & brood
  • Passende wijnen & tafelwater
  • Koffie/thee met friandises
  • Thuisbrengservice van restaurant naar B&B
  • Overnachting in een van de sfeervolle tweepersoonskamers, met o.a. comfortabele boxspring, WIFI en Nespresso-apparaat
  • Verrukkelijk ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte
  • Kosten € 285-- p.p. inclusief toeristenbelasting
 

Meer daagse Arrangement

 

Wil je samen met je partner of met vrienden genieten in onze B&B? Dat kan natuurlijk....We hebben 4 sfeervolle kamers die je als gezelschap exclusief kunt reserveren. Neem contact met ons op. 

 

Vergaderen/coaching sessie

 

Het is mogelijk om bij ons te vergaderen of bijvoorbeeld een coaching sessie te combineren met een overnachting. Onze sfeervolle ontbijtruimte en de tuin zijn uitermate geschikt. Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk gezorgd. Een ontbijt, boerenlunch en tussendoor huisgemaakt lekkers behoort tot de mogelijkheden.

 

Neem voor vragen over de prijzen van dit arrangement contact met ons op. 

Picknick service

 

Hoe heerlijk is het om in onze prachtige omgeving te kunnen genieten van een picknick. Je kunt gebruik maken van onze picknick service.  We vullen een picknickmand vol met lekkers. Bijvoorbeeld vers gebakken broodjes, diverse beleg oa lokale kaas en Vlaamse hesp, een frisse salade, een hartig taartje, fruitsap, zoete verwennerij, flesje huiswijn.  Alles uiteraard huisgemaakt. 

De prijs van een picknickmand is €20 per persoon.

Deze service graag vooraf bestellen. Neem contact met ons op.

 

 

Creatieve workshop

 

Onze workshop ruimte is geschikt om met een aantal personen (maximaal 10 personen) een leuke creatieve workshop te volgen. Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk gezorgd. Een ontbijt, boerenlunch en tussendoor huisgemaakt lekkers behoort tot de mogelijkheden. Voorbeelden kun je op deze pagina bekijken Workshops

 

Neem voor vragen over de prijzen van dit arrangement contact met ons op.