06-15200946 astrid@merelenmos.nl

Meer daagse Arrangement

 

Meerdere nachten genieten in onze B&B?  Dat kan. De prijs van 2 nachten voor zowel de kamer Lindebloesem als Kers is € 179 per 2 personen.

 

Langer blijven kan natuurlijk ook, neem dan contact met ons op.

 

Vergaderen/coaching sessie

 

Het is mogelijk om bij ons te vergaderen of bijvoorbeeld een coaching sessie te combineren met een overnachting. Onze sfeervolle ontbijtruimte en de tuin zijn uitermate geschikt. Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk gezorgd. Een ontbijt, boerenlunch en tussendoor huisgemaakt lekkers behoort tot de mogelijkheden.

 

Neem voor vragen over de prijzen van dit arrangement contact met ons op. 

Picknick service

 

Hoe heerlijk is het om in onze prachtige omgeving te kunnen genieten van een picknick. Je kunt gebruik maken van onze picknick service.  We vullen een picknickmand vol met lekkers. Bijvoorbeeld vers gebakken broodjes, diverse beleg oa lokale kaas en Vlaamse hesp, een frisse salade, een hartig taartje, fruitsap, zoete verwennerij, flesje huiswijn.  Alles uiteraard huisgemaakt. 

De prijs van een picknickmand is €20 per persoon.

Deze service graag vooraf bestellen. Neem contact met ons op.

 

 

Creatieve workshop

 

Onze workshop ruimte is geschikt om met een aantal personen (maximaal 10 personen) een leuke creatieve workshop te volgen. Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk gezorgd. Een ontbijt, boerenlunch en tussendoor huisgemaakt lekkers behoort tot de mogelijkheden. Voorbeelden kun je op deze pagina bekijken Workshops

 

Neem voor vragen over de prijzen van dit arrangement contact met ons op.